Tjänster

video.jpg

Boosta din hud med våra tjänster

Välkommen till Beauty with C – din destination för professionell skönhetsvård.
Vi specialiserar oss på en rad högkvalitativa tjänster som syftar till att förnya och förbättra din hud.

Våra skräddarsydda rynkbehandlingar är utformade för att reducera fina linjer och rynkor, vilket ger en ungdomlig och jämnare hudton samt våra expertanpassade hudbehandlingar är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och hudtyp, vilket resulterar i en friskare och strålande hy.

Anti-age behandling: Utvecklade för att motverka åldrande, våra anti-age behandlingar fokuserar på att minska ålderstecken och bevara hudens ungdomliga lyster.

Skinbooster: Upptäck fördelarna med vår skinbooster-behandling som ger intensiv återfuktning och näring till huden, vilket resulterar i förbättrad elasticitet och lyster.

Vi på Beauty with C strävar efter att erbjuda de senaste teknikerna och mest effektiva metoderna inom skönhetsvård. Kontakta oss idag för att boka din behandling och låt vårt team av experter hjälpa dig att uppnå din önskade hudvårdsnivå

Hudbehandlingar - priser

Fillers

Upptäck fördelarna med fillers hos Beauty with C för att uppnå en ungdomlig och fräsch hud. Våra fillers är skapade för att minska synliga ålderstecken, fylla ut linjer och rynkor samt återställa volymen för en jämnare och spänstigare hud. Med vår skräddarsydda approach strävar vi efter att erbjuda en naturlig förbättring som bibehåller din unika skönhet.

Vår erfarna personal på Beauty with C är dedikerad till att leverera resultat av hög kvalitet med fokus på säkerhet och professionalism. Vi använder endast beprövade och säkra fillers produkter samt avancerade tekniker för att säkerställa optimala resultat och minimera eventuella obehag.

Vi strävar efter att ge dig en föryngrande upplevelse som låter dig känna dig självsäker och vacker från insidan och ut. Kontakta oss för att boka din konsultation och upptäck hur våra fillers kan förbättra ditt utseende på ett säkert och effektivt sätt.

Fillers - Priser

Eyebrow Piercing

Piercing

Vi erbjuder ett brett utbud av piercing alternativ, från öron-, näs- till kropps- och smycken som passar din stil och personlighet. Hos oss prioriterar vi hygien och säkerhet, varför vi använder steriliserade verktyg och följer högsta standarder för att säkerställa en bekväm och säker piercingupplevelse.

Vårt mål är att erbjuda inte bara en piercing utan en konstnärlig uttrycksform. Vår professionella personal tar sig tid att förstå dina önskemål och erbjuder expertråd för att skapa en unik och personlig piercing design som passar just dig. Oavsett om det är en subtil eller en mer iögonfallande piercing, strävar vi efter att ge dig den perfekta estetiken som du längtar efter.

Piercing - Priser